4 store kalvekoteletter
2 æbler
2 løg
2 store fed hvidløg
½ hvidkålshoved
5 dl minimælk
En spiseskefuld Maizena
1 stor spiseskefuld karry
Lidt fennikel
peber og urtesalt
Ovnen stilles på 200ºC.
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker.
Hvidløget snittes og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt og en dl mælk.
Når det er blandet, svitses hvidløg og løg deri.
Der tilsættes 3 dl mælk mere, og det står over svag varme mens resten gøres klart.
Æblerne skæres i stykker.
Koteletterne brunes på en pande.
Den sidste dl mælk røres ud med Maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når saucen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad. Koteletterne lægges over grønsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 min.