Logo

Koteletter i karryfad med æble og hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store kalvekoteletter
2 æbler
2 løg
2 store fed hvidløg
½ hvidkålshoved
5 dl minimælk
En spiseskefuld Maizena
1 stor spiseskefuld karry
Lidt fennikel
peber og urtesalt
 
Ovnen stilles på 200ºC.
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker.
Hvidløget snittes og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt og en dl mælk.
Når det er blandet, svitses hvidløg og løg deri.
Der tilsættes 3 dl mælk mere, og det står over svag varme mens resten gøres klart.
Æblerne skæres i stykker.
Koteletterne brunes på en pande.
Den sidste dl mælk røres ud med Maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når saucen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad. Koteletterne lægges over grønsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her