4-6 koteletter
25 g margarine
2 ½ dl piskefløde eller mere
evt. lidt mælk
½ dl ketchup
evt. lidt karryketchup
frosne, mellemfine ærter
paprika
kulør
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarine på panden.
Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.
Kog panden af med piskefløde og tilsæt ketchup.
Hvis du synes, der bliver for lidt sauce, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd.
Hvis du har karryketchup, kan du lige give den lidt af det (2 spsk?). Tilsæt kulør og smag saucen til med salt.
Hæld nu frosne ærter i saucen, så de fylder godt.
Varm saucen igennem og hæld den over koteletterne.
Læg låg på eller alufolie over fadet og sæt det i ovnen ved 200ºC i 30-45 min. til koteletterne er møre.
Serveres med løse ris og grøn salat.