Logo

Koteletter i fad 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter uden ben
½ spsk olie
10 g smør

Gratinering:
1 ½ dl smuldret hvedebrød
2 spsk hakket persille
1 spsk hakket løg
8 grofthakkede soltørrede tomater i olie
1 æg

250 g cherrytomater
300 g spaghetti

Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie og smør på en pande.
Koteletterne tages op og lægges i et ildfast fad.
Alle ingredienserne til gratineringen røres sammen og fordeles over
koteletterne.
Koteletterne gratineres midt i ovnen ved 225°C i ca. 25 min.
Cherrytomaterne svitses 1 min. på panden og vendes med den nykogte
spaghetti.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her