Logo

Kold agurkesauce 12 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 stor agurk (400 g)
1 økologisk citron, saft og skal
10 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 frisk chili
¼-½ tsk sukker
salt og peber
 
1 person:
¼ agurk (100 g)
¼ økologisk citron, saft og skal
2 ½ g frisk ingefær
 ¼ fed hvidløg
¼ frisk chili
1 knsp- ¼ tsk sukker
salt og peber
 
Skræl agurken, skær den i mindre stykker og blend dem med fintrevet citronskal og citronsaft. Tilsæt fint­hakket chili (uden frø og mellemvægge), knust hvid­løg og revet ingefær.
Smag til med sukker, salt og peber.
Server saucen iskold til lyse retter fx. med fjerkræ eller fisk eller til salater.
 
Tips: Friskhakket koriander- eller mynteblade passer fint i denne opskrift.
 
Energi pr. portion: 83 kJ/ 20 kcal  Protein: 17,6% Fedt: 11,9% Kulhydrat: 70,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her