Logo

Kogte krebs - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hen på sommeren er der danske krebs, og selvom vi herhjemme ikke har helt den samme skik med krebsespisning som i vort broderland Sverige, så er og har krebs altid været en populær sommerspise også herhjemme.

 

Beregn 10-12 krebs pr. portion

1 ½ spsk groft salt pr. liter vand

dild (skærme)

 

Kog vand, salt og dild, så vandet får kraftig dildsmag.

Tag dildskærmene op inden krebsene kommes i.

Kom 8-10 krebs i ad gangen i det spilkogende vand.

Når vandet atter kommer i kog, skal krebsene koge i 5 minutter.

Ved serveringen kan de garneres med dild og citronbåde.

Brød og smør serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her