Logo

Kogt sprængt svinekam med sprød krydderurte-rasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer

2 kg sprængt svinekam
1 gulerod,
1 løg,
lidt knoldselleri,
2 laurbærblade og lidt timian
8 spsk friskrevet rasp
100 g revet parmesan
6 fed hvidløg
4 spsk dijon sennep
4 spsk olivenolie
1 bdt blandede hakkede krydderurter feks.: Persille, timian, rosmarin.
1 æggeblomme
Salt og peber

Svinekammen koges sammen med suppeurterne ca. 1-1 ½ time og hviler i lagen, til den er afkølet. Lægges derefter i et ovnfast fad.
Resten af ingredienserne røres sammen og smøres på den kogte kam. Retten gratineres i ovnen ved 225° til den er sprød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her