Logo

Kogt lammekølle med kaperssauce og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg lammekølle
3 l. lys (kalve)bouillon
En suppevisk

Sauce:
1 glas kapers
1 spsk smør
2 spsk hvedemel
4 dl bouillon fra kødet
1 dl piskefløde
salt
peber

Tilbehør:
gulerødder
sukkerærter
grønne bønner
blomkål
broccoli
forårsløg
kartofler

Læg køllen i en stor gryde, og hæld så meget bouillon over, så kødet er dækket. Kog og skum godt, tilsæt evt. en suppevisk.

Lad kødet koge ved svag varme ca. 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt.

Sauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og rør melet ud heri. Det må ikke tage farve.

Si bouillonen fint og mål den. Pisk den i opbagningen og lad saucen koge ca. 5 min.

Tilsæt fløde, kapers og smag til med salt, peber og vand fra kapers.

Tilbehør:
Kog grønsagerne i letsaltet vand eller bouillon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her