1 port.
1 skive/100 g laks
½ nip salt
2 dl fiskebouillon
¼ dl hakket dild
1 tsk blød plantemargarine
Denne fiskeret er fin at koge i mikroovn.
Køb skiver eller et stykke laks og del det i skiver.
Læg lakseskiven til 1 person på en tallerken og til 4 personer på et rundt fad, men den tykkeste del af laksen mod fadets kant.
Krydr med salt og dæk tallerkenen eller fadet med plastfilm.
Kog fisken på fuld effekt till person i 2-3 minutter og til 4 personer på fuld effekt i 6-7 minutter.
Lad fisken stå lidt, før den serveres, for at udligne temperaturen.
Bland imens en god fiskebouillon med dilden og pisk margarinen i.
Server med purerede kartofler, haricots verts, citron og brød fx. langtidshævet flûte med plantemargarine.
Slut af med en sorbet fx. blodappelsin sorbet eller en anden frugtdessert.
Næringsindhold i 1 portion purerede kartofler (3 stk), dildsky, haricots verts, l stykke brydebrød, l portion sorbet med frugt og bær
kj 2660, kcal 630, fibre 8,6g, fedt 20,7 g (29E%), mættet fedt 4,3g, flerumættet fedt 6,9 g, P/S 1,6, kolesterol 74 mg.