Logo

Kogning af kalvetunge til pålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalvetunge fersk eller letsaltet.
 
Til hver liter vand beregnes:
3 sorte peberkorn
3 hvide perberkorn
1 nellike
2 laurbærblade
2 gulerødder
2 løg
 
Sæt tungen over i koldt vand og lad den koge op. Suppen skummes godt.
Tilsæt gulerødder, løg og krydderier.
Tungen skal småkoge under låg 2–2 ½ time eller til en pind let kan glide
igennem.
Tungen tages op og skindet trækkes af.
Skindet løsnes med et let snit af en kniv.
Tungen skæres ud i tynde skiver på skrå fra roden mod spidsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her