Logo

Kogning af hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hummerhaler  
salt  
skærmdild, der giver en kraftig dildsmag
 
Hummerhalerne skylles, kommes i kogende vand og spilkoger ca. 5 min.
Tilsat salt og dild.
Hele gryden med vand og hummerhaler stilles udenfor med låget på indtil det er helt afkølet.
Herefter flækkes og pilles hummerhalerne.
Serveres til ristet brød med smør, citron og mayonnaise.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 11.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her