Logo

Klipfiskkroketter - Bolinhos de Bacalhau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g klipfisk
200 g kartofler
½ finhakket løg
1 fed hvidløg
2 æggeblommer
2 piskede æggehvider
2 spsk persille
salt, peber
olie til friturestegning
 
Klipfisken vandes ud, gives et kort opkog og rives i fibre.
Kartoflerne koges, pilles og moses.
Bland revet fisk, mosede kartofler, finhakket løg, krydderier, hvidløg og
æggeblommer.
Rør de piskede æggehvider i.
Tilsæt salt og peber, og bland massen godt - helst med hænderne.
Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskeer og friteres i rigelig med
godt varm olie.
Lægges på fedtsugende papir.
 
Tips: For at bollerne skal få rigtige konsistens er det vigtig at
klipfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsigtig med hånden, så at fibrene beholdes. 

 

Portugal

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her