1 port.
2 ½ dl snittede blandede rodfrugter og grønsager (porre, ærter, pastinak, gulerod) eller frossen grønsagsblanding
2 ½ dl grønsagsbouillon eller ½ stk bouillonterninger og 2 dl vand
1 ½ spsk hakket persille
Brug de rodfrugter og grønsager, som du har i huset alt efter årstiden.
Snit dem eller skær dem i terninger.
Kog dem 5-10 minutter afhængig af, hvor groft de er skåret.
Smag til med persille.
Server et stykke knækbrød med mager ost og plantemargarine til og slut af med 1 portion pandekager med syltetøj.
Næringsindhold i 1 portion suppe, 1 stykke knækbrød med blød plantemargarine og ost (30+/17% fedt) og 1 portion pandekager med syltetøj
kJ 1930, kcal 470, fibre 8,1 g, fedt 16,1 g (31E%), mættet fedt 4,6 g, flerumættet fedt 5,Og, P/S1,1, kolesterol 134 mg.