Logo

Kirsebærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g kirsebær
¾ - 1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

De skyllede bær udstenes og bringes i kog og koges 10 min. Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes, drysses i under omrøring og koges med 2 min. Marmeladen skummes og hældes på rene, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her