Logo

Kirsebær-ribsmarmelade i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kirsebær
250 g ribs
250 g sukker
evt. gelerings og konserveringsmiddel

Udsten kirsebærrene og hak dem groft ( evt. i en foodprocessor ).
Læg dem i en skål sammen med de ribbede, skyllede ribs og giv dem 5 min. ved fuld effekt 600w under låg.
Rør sukker i bærrene og giv dem yderligere ca. 5 min. ved ved fuld effekt.
Rør rundt et par gange undervejs.
Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her