Logo

Kinesiske kyllingelår i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. frosne kyllingelår
60 g smør eller margarine
250 g champignon
125 g skalotteløg
1 dl mandler
1 dl rosiner
kinesisk soya
karry
       
Tø kyllingelårene op.
Tør dem i papir fra køkkenrullen og brun dem på panden i fedtstof.
Drys salt, peber og karry på stykkerne.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Tilsæt skiveskårne champignon og de pillede løg.
Smut mandlerne og flæk dem en gang.
Kom dem og rosinerne i og dryp lidt kinesisk soya på.
Steg kyllingelårene ved 220ºC i ca. 40 minutter.
Spis løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her