( Fedtfattig )
4 skinkeschnitzler
Marinade:
2 spsk sherry
2 tsk frisk reven ingefær
2 spsk sojasauce
250 g broccoli
1 rød peber
1 gul peber
1 løg
2 spsk olie
200 g bønnespirer
2 dl hønsebouillon
Tilbehør:
ægenudler
Kødet skæres i strimler og kommes i den sammenpisket marinade.
Stilles i køleskab 1-2 timer.
Broccolien deles i mindre buketter.
Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler.
Løget skæres i tynde både.
En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes på.
Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op.
Wokken tørres af og 1 spsk olie hældes i.
Marinaden hældes fra kødet.
Kødet lynsteges 3-4 min.
Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem.
Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem.
Tips:
Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes.