Logo

Kinesisk femkrydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 spsk sechuan-peberkorn

1 spsk hvide peberkorn

1 spsk fennikelfrø

3 hele stjerneanis

5 cm kanelstang

½ tsk hele nelliker

 

A. Varm en stegepande (uden fedt) op.

B. Hæld alle krydderierne i og rist dem ved middel varme i nogle få minutter.

C. Hæld krydderierne i en morter og stød dem til pulver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her