Logo

Kinesisk and

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Flæk anden.
Bring en stor gryde med vand, en stor sjat riseddike, eller almindelig hvid eddike, SHAO HSING- kinesisk risvin, eller tør sherry, en lille bunke stjerneanis, en håndfuld skyllede sechuan peberkorn (som er tørrede frøskaller og bær fra et træ som kaldes Prickly Ash), og en stor klump skrællet og skivet ingefær i kog.

Kog andesiderne til de er møre. Tag dem op, køl dem en anelse af og skær dem ud på tværs, således at skroget skæres med i andestykkerne.
Dyp de mundrette bidder i en sauce.

Andedyppelse:
Varm peanutolie eller vindruekerneolie på en pande. Svits hakket hvidløg og hakket ingefær. Tilsæt skåret forårsløg, sukker og let soya (ikke alt for salt).
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her