Logo

Kikærtesalat ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
 
3 spsk tørrede kikærter
¼ dl knækkede hvedekerner eller bulgur
¼ bdt persille
50 g frosset eller frisk grønkål
¼ stk porre
3 spsk syltet agurk
1 stk tomat
Til dressing:
2 tsk olie
1 tsk citronsaft
½ tsk salt evt urtesalt
sort peber
 
Sæt kikærterne i blød natten over.
Hæld vandet fra og skyl dem godt.
Kog kikærterne og hvedeker­neme i nyt vand ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra.
Bland alle ingredienser til dressingen og hæld den over kikærter og hvedekerner , lad det blive koldt.
Tø den frosne grønkål op.
Skær tomaterne i bå­de og agurken i skiver og bland det hele i en skål.
Lad salaten trække et koldt sted nogle timer, før den serveres.
Server med ostemad og slut af med frugt. 
  
Næringsindhold i 1 portion kikærtesalat, 1 skive groft brød med blød plantemargarine, 2 skiver ost (30+/17% fedt) og 1 appelsin.
kj 2550, kcal 610, fibre 10,9g, fedt 19,3g (28E%), mættet fedt 5,5 g, flerumættet fedt 7,2g, P/S 1,3, kolesterol 19 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her