Logo

Kaviarsnitter med vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4-6 snitter / beregn 4-6 blandede snitter pr. person
2 skiver rugbrød/afskorpet sandwichbrød
Smør
Salatblade
4-5 spsk ufarvet dansk kaviar
Ca. 1 spsk mayonnaise
6 vagtelæg
1 stor tomat
Dild
 
Kog vagtel æggene 4 ½ min., læg dem i koldt vand og pil dem.
Skær dem i halve.
Smør brødet, skær det i 4 snitter og læg salatblade på.
Top kaviaren op herpå og læg en stribe mayonnaise over.
Læg 3 halve vagtelæg på hver snitte og pynt med tomatbåde og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her