10-12 kartofler
2 limefrugter
sorte oliven (kalamata)
ingefær
fetaost
1 avocado
cremefraiche
en lille chili peber
lidt garam masala
frisk pasta
salt og peber
Kartoflerne skrælles og skæres i både, som lægges i ildfast fad, der er smurt med olivenolie.
Limefrugterne presses, og saften fordeles over kartoffelbådene.
De sorte oliven hakkes og fordeles over kartoffelbådene.
Ingefæren rives fint og fordeles ligeledes over kartoffelbådene.
Fadet sættes i en ca. 200°C varm ovn i 40 minutter.
Fetaosten smuldres og tilsættes de sidste fem minutter.
Avocadoen moses, og chili peberen hakkes fint.
Avocadomosen, den hakkede chilipeber og garam masala blandes med cremefraiche.
Dressingen smages til med salt og peber.
Kartoflerne serveres med frisk pasta, avocadodressing og friskbagt brød.