Logo

Kartoffelgullasch i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g melede kartofler
2-3 gulerødder
3-4 løg
1 tsk mild paprika
½ tsk kommen
1 knsp. merian
2 dl bouillon
50 g smør
ærter
persille
       
Hak de pillede løg groft og svits dem i smørret på panden.
Skræl kartoflerne og skær dem og gulerødderne ud i tynde skiver.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso sammen med de svitsede løg.
Drys kommen, paprika, merian og salt mellem grønsagerne og hæld
bouillon ved.
Retten mørner på 50-60 minutter ved 220ºC.
Kom ærterne i og smag retten til.
Drys hakket persille på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her