Logo

Kartoffelgryde med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kartofler
2 løg
1 spsk smør
1 tsk karry
2 fed hvidløg
500 g frossen hakket spinat
Tilbehør:
groft brød
2 dl syrnet fløde
       
Skær kartofler i terninger og løg i skiver.
"Brænd" karryen af i smør. Svits løg til de er gyldne.
Kom presset hvidløg, kartofler og 4 dl vand ved.
Lad det simre under låg til kartoflerne er møre.
Tilsæt spinat og varm retten igennem.
Smag til med salt og peber.
Tips: Retten kan serveres til fisk eller kød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her