Logo

Kartoffelbagt mørksejfilet med auberginetatar og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk bage kartofler
600 g mørksejfilet
1 stk aubergine
rosmarin
salt
peber
olivenolie
100 g rucolasalat
timian
hvidløg
20 g pinjekerner
20 g parmesan

Auberginetatar:
Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv.
De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (el. tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber.
Bages i en varm ovn ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering.

Mørksej:
Kartoflerne rives til tynde kartoffelflager på et rivejern.
Skær mørksejen i portionsstykker, krydre med salt og peber (evt. et tyndt lag dijonsennep), og indpak el. overdæk mørksejen med
kartoffelflagerne, der krydres med salt.
Bages ved 200ºC i ca. 10-12 minutter.

Pesto:
½ dl olie, 1 fed hvidløg, rucolasalat, pinjekerner, parmesanost, salt og
peber blendes.

Server retten med ovnbagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her