Logo

Karrysild 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lage:
1 l. eddike
1 kg sukker
¼ l. vand
5 skalotteløg
10 nelliker
20 hele sorte peberkorn
2-3 laurbærblade
1 stang kanel

6 sildefileter
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 38 %
1 revnet syrligt æble
100 g hakket syltet agurk
100 g hakket syltet asie

Det hele koges i 20 minutter og trækker mindst 48 timer, lad lagen løbe gennem en sigte.
Smages til med karry og karse.
Skær sildene i passende stykker og bland dem i lagen, lad det trække i nogle timer.
Server med halve hårdkogte æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her