Logo

Karrysalat -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 halve skiver rugbrød med smør
Salatblade
Dild
Tomatbåde
Hårdkogt æg
 
Karrysalat (ca. 4 pers.):
Ca. 2 tsk mild karry
1 spsk olie
1 dl god mayonnaise
4 skiver kogt tunge
2 kryddersildefileter
½ æble
2 små syltede agurker
1 lille løg, hakket
Salt, peber
Evt. cremefraiche
 
Svits karryen et øjeblik i olien. Afkøl og rør mayonnaisen i.
Skær tungeskiverne, sildene, det skrællede æble og de sylte­de agurker i små terninger og rør det i sammen med det hak­kede løg.
Smag salaten til og fortynd evt. med lidt creme frai­che.
 
Anret salaten med det smurte brød og salatblade.
Pynt med dild, tomat og æggebåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her