Logo

Karrykål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg blandet oksekød/flæskekød
1 ½ dl havregryn
1 spsk hvedemel
2 æggehvider eller 1 æg
salt, friskkværnet peber
1 mellemstort revet løg
2 – 3 dl væske
2 spsk persille
 
¾ kg fint snittet hvidkål ca. ½ mellemstort hoved
6–8 mellemstore kartofler
2 hakkede løg
evt. 3–4 stilke bladselleri
2 spsk olie
1 spsk karry
1 dåse flåede tomater
salt, peber
2–3 dl vand
 
Rør farsen som normalt og tilsæt persillen.
Snit kålen meget fint. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Hak løgene.
Skær bladselleri i 1 cm. brede stykker.
Svits alle grønsager i olie.
Tilsæt karry og svits det med 1 minut.
Tilsæt salt og peber.
Bland alt godt.
Skub grønsagerne til siden, så der danner sig en fordybning i midten.
Saml farsen til en kugle, og læg den i fordybningen.
Dæk med grønsagerne.
Hæld flåede tomater med væde samt vand ved.
Dæk gryden med tætsluttende låg og kog retten 1 time.
Rør af og til i gryden, så grønsagerne vendes lidt rundt.
Spæd evt. med mere vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her