Logo

Karrycouscous med safran og friterede nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g couscous
200 g tynde strimler grønsager
krydderurter
50 g kogte kolde æggenudler
karry
safran
smør
olie
 
Kom couscous i en gryde og hæld kogende vand over og lad den trække i 4 min. og tilsæt smeltet smør med karry og safran.
Rør rundt, til grynene er løse.
Lynsteg de rå grønsager i meget hed olie og bland det med couscous og de hakkede krydderurter.
Til sidst friteres de kolde nudler i meget varm olie i ca. 10 sekunder og lægges oven på retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her