Logo

Karry-kylling med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 høne (2-2.5 kg)
hvedemel, karry, salt og peber 
100 g margarine/smør
2 finthakket løg
ca. ½ liter suppe
evt. masser af grønsager (gulerod. broccoli. græskar. søde kartofler. alm. kartofler. squash osv)
 
Hønen parteres raa i passende stykker der vendes i hvedemel blandet med salt og peber. Fedtstof og karry smeltes og steges i et par minutter. Kødstykkerne steges brune heri, et par stykker af gangen.
Løg og grønsager svitses i 5 min før suppen hældes ved.
Når skyen er i kog lægges kødstykkerne ned og steger under tætsluttende låg ca. 1 ½ time.
Skyen kan jævnes med lidt fløde hvis det er nødvendigt.
Retten smages til og serveres med ris eller pasta.
Tilbehør: kogte pillede smørbrunede løg og ristede tomater kan lægges i kanten af fadet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her