Logo

Karry-kalkungryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun i tern
250 g champignon
2 løg i tern
2 æbler i tern
1 rød peber i tern
2 tsk karry
salt og friskkværnet peber
olie til stegning
jævnes med 2 dl fløde og evt. Maizenamel
reven muskatnød

Varm olien og kom karryen i, lad det bruse op.
Brun kød og løg heri, lad det simre i 10 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i yderligere 7 min. Jævn derefter retten og smag til med salt, peber og muskatnød.
Serveres med løse ris og salat evt. flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her