Logo

Kaningryde med svesker, æbler og nødder i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver røget bacon i strimler
2 løg skåret i kvarter
4 stilke bladselleri i skiver
2 spsk hvedemel
salt og friskkværnet peber
8 stk kaninkød a 100 g
4 ½ dl varm hønsebouillon
reven skal af 1 citron
50 g svesker uden sten
2 spsk hele sennepskorn
1 tsk frisk hakket timian
1 rødt æble skåret i både
25 g grofthakkede valnødder
3 spsk youghurt naturel el. fløde
Pynt: persille

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 ½-3 min. på højste effekt.
Rør rundt 1 gang.
Tag baconstykkerne op og læg dem til side.
Kom løg og bladselleri i skålen.
Kog under låg i 3 min. på højste effekt.
Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri.
Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højste effekt.
Rør rundt efter 3 min.
Tilsæt svesker, sennep og tiamian.
Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.
Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt.
Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min.
Server drysset med friskhakket persille.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her