Logo

Kanin i hvidvin med ristede champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin ca. 1500 g
salt og peber
4 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 spsk hvedemel
½ fl. tør hvidvin - 5 dl
5 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg (kan undlades)
1 krydderbuket:
3-4 stilke persille
2 kviste timian
1-2 laurbærblade
 
125 g champignon
2 spsk smør
 
Partér kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber.
Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde.
Drys hvedemel over og lad det brune med.
Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket.
Tilsæt tomatpuré, evt., hvidløg og krydderbuketten.
Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.
Sæt derpå retten i ovnen ca. 1 time ved 175°C.
De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør.
Bland dem i retten de sidste 10 min. af stegetiden.
Fjern krydderbuketten og jævn evt. saucen.
Serveres med lune flûtes eller løse ris.
En særdeles velsmagende ret, som mange sætter stor pris på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her