Logo

Kanin i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
salt og peber
4 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 spsk hvedemel
½ fl.tør hvidvin - 5 dl
5 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg (kan udelades)
krydderbuket:
3-4 stilke persille
2 kviste timian
1-2 laurbærblade
125 g champignoner
2 spsk smør

Parter kaninen i passende stykker.
Krydres med salt og peber.
Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde.
Drys hvedemel over og lad det brune med.
Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket.
Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten.
Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.

Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 1750.
De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden.

Fjern krydderbuketten.
Jævn evt. saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her