Logo

Kanelkage uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 gram smeltet margarine
300 gram sukker
½ ltr. kærnemælk
400 gram hvedemel
2 tsk kanel
2 tsk natron
 
Glasur:
50 gram smeltet margarine
250 gram flormelis
2 spsk kakao
2 tsk vaniljesukker
4 spsk varm kaffe eller vand
 
Lav evt. dobbelt portion til en stor bradepande.
Bland smeltet margarine og sukker godt sammen.
Kom de øvrige ingredienser i og kom kagemassen i en bradepande, der er
smurt eller brug bagepapir.
Kagen bages i 30 min. ved 200ºC.
Glasur kommes på når kagen er næsten afkølet.
 
Glasuren: Lad margarinen smelte og tilsæt de øvrige dele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her