100 g mælkefri margarine
4 dl vand
1 pakkegær
1 dl sukker
2 æg
4 knsp.salt
14 dl Semper Fin mix
Fyld:
8 spsk mælkefri margarine
8 spsk sukker
2 tsk kanel
Pensl med æg, hakkede mandler og perlesukker
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad det bliv håndvarmt.
Rør gæren ud deri.
Tilsæt sukker, æg og salt.
Bland melet i, men gem lidt hvedemel til når dejen skal ud på bordet.
Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens.
Efter 20 min. røres rundt i dejen.
Del dejen i to dele og tryk delene flade. Læg fyldet på.
Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve i 20 min.
Pens med æg, drys med mandler og perlesukker og bag sneglene ved 250ºC i 8 min.