Logo

Kalveschnitzel med ostegratineret tomat-courgettefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveschnitzel:
400 g kalveschnitzel (i ca. 1 cm tykke skiver)
1 æg
1 dl rasp
2-3 spsk smør
Ostegratineret fad:
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
6 tomater
1 courgette
4-5 kviste timian
1-2 tsk balsamico-eddike
1 drys sukker
50 g reven ost
 
Kalveschnitzel:
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og så i rasp krydret med salt og friskkværnet peber.
Varm en pande eller to og lad smørret blive lysebrunt på panden.
Steg nu schnitzlerne ved middelvarme i smørret.
De skal have 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa indvendigt. Og skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side.
 
Ostegratineret fad:
Tænd for grillen i ovnen. Pil og hak løget og hvidløgsfedet og svits dem i olie i en gryde.
Skær de 4 af tomaterne og courgetten ud i tern, ca. 2x2 cm og kom dem også i gryden.
Tilsæt timianblade og lad det hele småkoge i 5 minutter.
Smag så til med salt, peber, balsamico-eddike og et drys sukker.
Kom hele grydens indhold i et ovnfast fad. Skær de sidste to tomater i pæne skiver og anret dem øverst i fadet og drys med ost.
Sæt fadet i ovnen og lad retten blive gylden under grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her