4 portioner
Kalveschnitzler (tykstegsfilet, inderlår, filet), 4 stk á 180 g
Parmaskinke, 4 skiver
Olivenolie, 1 spsk
Karry, 3 spsk
Kalvebouillon, 4 dl
Piskefløde, 1 dl
Kinakål, 1 hoved
Salt, peber
Parmaskinken fordeles på et stykke bagepapir og bages sprød i ovn ved 180ºC, ca. 8 minutter. Kartoflerne vaskes og koges.
Schnitzlerne ristes i olivenolie på varm pande med høj kant i 2-3 minutter på hver side, tages af panden og krydres med salt og peber. Karryen ristes let på samme pande, tilsættes bouillon og piskefløde, koges ca. 5-7 minutter og smages til med salt og peber.
Kinakålen deles i kvarte på langs, dampes i karrysaucen ca. 4-5 minutter.
Citronsaften og sukker blandes, heri rives æblerne og tilsættes rosiner.
Anret schnitzlerne med kinakål, sauce og æblesalat. Parmaskinken kommes på toppen og kartoflerne serveres til.
Æblesalat:
Citron, saften fra 1 stk .
Sukker, 2 spsk
Røde æbler, 4 stk
Rosiner, 4 spsk
Kartofler, 1 kg
--