Logo

Kalveroulade med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk timian
40 g reven parmesanost
1 lille rød chilipeber
1 fed hvidløg
150 g hytteost
1 æggeblomme
4 store kalvekoteletter u/ben
8 skiver bacon
3 løg
40 g smør
3 dl oksebouillon af terning
1 ½ spsk creme fraîche
meljævning
salt
peber

Bland ½ tsk timian med parmesan, finthakket chilipeber, presset hvidløg, hytteost og æggeblomme.
Bank koteletterne helt flade, læg 2 skiver bacon på hver og fordel fyldet på.
Fold siderne ind og fold kødet sammen.
Fæstn med kødnåle.
Pil og hak løgene.

Brun kødet i fedtstof på panden og læg det i en lille bradepande sammen med løgene.
Kog panden af med bouillon og hæld det ved.
Drys med resten af timian og sæt bradepanden tildækket i ovnen ved 175° i ca. 45 min.
Vendes en gang.

Tag kødet op og hold det varmt.
Skrab stegeresterne fri af panden, bland med cremefraiche og hæld det gennem en sigte i en gryde.
Tilsæt evt. mere bouillon.
Jævn skyen under omrøring og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Pandestegte kartofler og dampet spidskål

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her