500 g kalvelever
bacon
2 løg
2 rødløg
1 bdt persille
koriander
salt og peber
hvedemel
4 skiver frisk franskbrød
smør
parmesan
gulerødder
porrer
Løgene pilles og skæres i mindre stykker og blandes med den grofthakkede persille. Stilles væk under resten af forberedelsen.
Leveren befries for sener og skæres i stykker på 1,5cm x 1,5 cm.
Kom hvedemel i en plasticpose og bland med koriander, salt og frisk kværnet peber. Vend leveren ned i.
Baconen skæres i mindre stykker på 1,5 cm og steges i eget fedt til det er sprødt. Tag det op og læg det på en tallerken.
Steg leveren i baconfedtet og eventuelt lidt olie på en pande og rør godt undervejs.
Når det er færdigt vendes løg/persilleblandingen i og steges med i 2 minutter.
Server straks.
Franskbrødsskiver halveres og ristes under grillen i få minutter på begge sider, tages ud, køles lidt ned, smøres med smør og drysses med friskreven parmesan (eller det færdige i poser), sættes i ovnen igen til osten er gylden.
Herudover kan du servere gulerødder og porrer, der er skåret i små stykker på 2 x 2 cm og vendt i en wok.