4 kalvekoteletter (uden ben)
25 g smør
salt
peber
4 skiver limefrugt
brøndkarse
250 g pasta (penne eller skruer)
200 g sukkerærter, snittet
4 gulerødder i mindre stave
150 g gorgonzola
5 spsk vand
2 spsk limesaft
salt + peber
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Brun dem i smør på panden 3-4 minutter på hver side.
Drys med salt og peber og lad dem hvile 5-10 minutter tildækket med alufolie.
Gør grønsagerne i stand.
Kog pastaen efter forskriften på posen, og lad sukkerærter og gulerødder koge med i de sidste 3 minutter.
Dryp af i en sigte. Kom gorgonzola, vand og limesaft i en gryde og pisk i det, til gorgonzolaen er smeltet.
Vend pasta med grønsager i saucen og varm det igennem.
Anretning:
Pasta med grønsager fordeles på fire tallerkener og kalvekoteletterne lægges ovenpå.
Pyntes med en skive limefrugt og brøndkarse.