Logo

Kalvekoteletter i gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalvekoteletter (uden ben)
25 g smør
salt
peber
4 skiver limefrugt
brøndkarse

250 g pasta (penne eller skruer)
200 g sukkerærter, snittet
4 gulerødder i mindre stave
150 g gorgonzola
5 spsk vand
2 spsk limesaft
salt + peber

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Brun dem i smør på panden 3-4 minutter på hver side.
Drys med salt og peber og lad dem hvile 5-10 minutter tildækket med alufolie.
Gør grønsagerne i stand.
Kog pastaen efter forskriften på posen, og lad sukkerærter og gulerødder koge med i de sidste 3 minutter.
Dryp af i en sigte. Kom gorgonzola, vand og limesaft i en gryde og pisk i det, til gorgonzolaen er smeltet.
Vend pasta med grønsager i saucen og varm det igennem.

Anretning:
Pasta med grønsager fordeles på fire tallerkener og kalvekoteletterne lægges ovenpå.
Pyntes med en skive limefrugt og brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her