2 personer
300 g kalveklump
200 g løg
250 g champignon
15 g margarine
Bouillonterning,
Colmans'stærke pulversennep,
salt og peber
Tilbehør:
2 dl »løse« ris
400 g grønne bønner
Skær kalvekødet i terninger ca. 1 ½ cm store.
Skær løget i tynde skiver og rengør champignonerne.
Varm margarinen op på en pande og brun kødet.
Kom derefter kødet op i en gryde.
Brun ligeledes løget på den varme pande og kom det op i gryden.
Tilsæt buillonterning, Colmanns sennep, salt og peber og lad det hele småsnurre ca. ½ time.
Brun champignonerne på en varm pande og kom dem op i retten ca. 1 kvarter før maden er færdig.
Sæt risene over og kog dem efter anvisning på posen.
20 minutter før kødretten er færdig, sættes der vand over til at koge bønnerne i, disse skal koge ca. 5 minutter, så de stadig »knaser«.
Smag retten til og server med kogte ris og bønner.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 5989, kcal 1426, fibre 31 g, fedt 30 g, kolesterol 213 mg.