Logo

Kalvehaleragout au printemps i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kalvehaler
2 ½ dl bouillon
250 g ærter
250 g kartofler
250 g asparges
hvedemel
smør
persille
       
Lad slagteren dele kalvehalerne.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Hæld bouillon ved og evt. salt.
Lad dem mørne ved 200ºC i ca. 2 timer.
Det sidste kvarter skal de småtskårne grønsager koge med.
Jævn saucen med hvedemel og kom en klat smør i.
Smag retten til.
Spis små pillekartofler til.
Drys hakket persille på lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her