Logo

Kalvegryde med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ l. vand
salt
1 laurbærblad
600 g kalvebov
2 løg
4 madæbler
10 g frisk ingefær
2 spsk solsikkeolie
2 tsk karry

meljævning:
1 spsk hvedemel
1 dl vand

nykogte naturris
lidt persille

Bring vandet i kog med lidt salt og laurbærblade t. Kom kødet i og skum flittigt, indtil det igen begynder at koge. Skru ned. Lad kødet koge sagte under låg i 45 min. Hold kødet varmt i suppen.

Skær løgene i tynde både. Skær æblerne i kvarter, befri dem for kernehus og skær dem i tynde både. Skræl ingefæren og snit den i tynde strimler.

Varm olien i en dyb pande og rist løg og æblebåde forsigtigt deri. Drys karry og ingefæren over. Lad det dampe lidt sammen, inden 2 dl af suppen fra kødet kommes ved. Lad det simre 2-3 min. og tag fyldet forsigtigt op. Skær kødet i skiver og anret det skiftevis med løg og æblefyldet i en skål.

Hæld resten af suppen i panden og kog det igennem. Rør hvedemel og vand sammen til jævning og jævn suppen hermed. Smag til med salt og evt. ekstra karry. Hæld den varme sauce over retten og server sammen med de varme ris, drysset med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her