Logo

Kalv med hvidløgskartofler og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalveschnitzler á 180 g
2 fed hvidløg, knust
2 bagekartofler, delt i 8 både
½ tsk rosmarin
½ squash, i tern
1 tomat
1 løg, skåret fra bund til top
olie til stegning
salt
peber

Kartofler lægges i ovnfast fad og bages i ovn ved 180 º i ca. 40 min med lidt olie og rosmarin. Kalvekødet krydres og steges ca. 2-3 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres løg og squash til de er gyldne. Tilsættes tomat, som er skåret i tern umiddelbart inden servering. Smag til med lidt salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her