Retten er let, hurtig og smager dejligt. Hvis man ikke er sikker på, at slagterens kalvekød er helt mørt, er det bedre at bruge samme mængde svinemørbrad til retten.
4 skiver mørt kalveinderlår,
1-2 spsk hvedemel,
1 mellemstort løg,
250 g frosne fine ærter,
50 g smør,
salt og peber
1 tsk rosmarin helst frisk,
½ l bouillon,
1 bdt persille.
Tilbehør: Små asparges kartofler og/eller flûtes er godt til samle skyen op med. En god tør hvidvin er dejlig hertil.
Skær kødet i tern og vend dem rundt i melet. Pil løget og hak det fint. Smelt smørret i en dyb pande og lad løgstykkerne blive helt klare heri. Tilsæt kødet og rør rundt til alt er let gyldent. Drys med salt, peber og rosmarin. Hæld bouillon ved. Skru ned for blusset og læg tæt låg på panden. Lad retten simre i ca. 15 min. Ærterne skal først simre med de sidste 5 min. Skyl, tør, hak persillen og drys den over retten ved serveringen.