Logo

Kalkunstrimler med Wok - Blanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

640 g Kalkunkød istrimler
2 tsk friskreven ingefær
1 fedpresset hvidløg
1-2 spsk soja
750 g wok - blanding
1 dl bouillon

Rist kødet i bouillon ca. 2 - 3 min.
Tilsæt ingefær og hvidløg og svits videre.
Kom soja og grønsager i og rist til grønsagerne er sprødmøre.
Kan evt. serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her