4 kalkunschnitzler
1 pose hønsekødssuppe (pulver)
¼ l. piskefløde
1 spsk karry
1 stort løg
2 spsk olie
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gulerod
1 porre
½ tsk sukker
Svits kalkunschnitzlerne i smør ca. 2 min. på hver side.
De krydres med salt, og lægges i et ovnfast fad.
Løgene hakkes, og svitses i olien på panden uden at brune.
En god spiseskefuld karry hældes i, og svitses med et lille minut. Herefter tilsættes ¼ l. vand, suppepulver og piskefløde, og saucen koges ind ved svag varme.
I mellemtiden tages guleroden, den grønne peberfrugt og porren. Guleroden rives i lange strimler på den grove del af råkostjernet, porrerne snittes og og peberfrugten rives på råkostjernets agurkehøvl.
Saucen smages til med salt, peber og sukker og grønsagerne hældes i. Karrysaucen hældes over kalkunsnitzlerne og et par smørklatter lægges oveni.
Fadet sættes i ovnen ca. 15 min. ved 200°C.
Server med løse ris og flûtes.