Logo

Kalkunsauté Provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunkød i tern eller strimler
1 dåse tomater flået skåret i både (saften fra dåsen tilsættes sammen med vinen)
½ courgette i tern
⅔ fl. rødvin
250 g små champignon
4 gulerødder skåret i mønter
2 skalotteløg i tern
½ dl olie
1 lille kvist rosmarin
2 kviste timian
1 spsk basilikum
2 kviste oregano
(Krydderurter finthakket, hvis det er tørrede krydderurter, så skal der bruges ca. ½ tsk af hver),
100 g hvedemel med lidt paprika og salt

Kødet vendes i hvedemel og brunes i hed olie, derefter svitses grønsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., du kan runde af med lidt fløde, men det er absolut ikke nødvendig.
Server kartoffelmos til og du har mad til to dage.
Eller:
Bag 4 kartofler 10 min. i mikroovn
Halver kartoflerne (til flade dele), kom en klat cremefraiche (smør) på hver skive og drys med krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her