Logo

Kalkunruller i rosmarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunschnitzler
4 spsk persille, hakket
15 g smør
salt og peber
3 dl bouillon, lys kraftig
1 stilk rosmarin, frisk
1 dl rødvin
100 g smør

Risblanding:
50 g løg
200 g gulerødder
3 dl ris
4 ½ dl bouillon
salt

Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille.
Luk med en kødnål.
Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min - de sidste 5 min under låg.
Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme.
Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin.
Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter.
Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.
Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter.
Pisk smørret i og kog for god varme.
Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
Hæld den over kalkunrullerne.
Til risblandingen svitses hakket løg på en pande.
Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser.
Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her