Logo

Kalkunret med grønsager og cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kalkunbryst eller schnitzel
1 porre
1 mellemstort løg eller 2 forårsløg
2 gulerødder
100 g broccolibuketter
1 dl hønsebouillon
1 spsk soyasauce
1,5 spsk cashewnodder
salt
200 g cherrytomater
2 spsk olie til stegning

Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern/forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter.
Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kodet steges til det skifter farve. Tilsæt grønsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her